ORGANISATIE

ONZE LEIDING

Siebe Doop

Mijn naam is Siebe Doop. Met veel plezier geef ik les aan de jongensgroep en vanaf 2015 ook aan de meiden van groep 5 tot groep 8 en de springgroep. Ik heb zelf van kinds af aan bij Turn2gether gegymd. Eerst bij de jongensgym en daarna ook bij de springgroep. Ik heb Bewegingswetenschappen gestudeerd en ben in dagelijks leven psychomotorisch therapeut. Ik hou van actieve lessen en vind het leuk om op een creatieve manier de toestellen te gebruiken. Het allerbelangrijkste in het lesgeven vind ik dat iedereen veel plezier heeft!

Graag tot bij de gym!

Lisa Vergouwen

Hoi! Mijn naam is Lisa. Momenteel studeer ik aan de Haagse Hogeschool om sportdocent te worden. Ik vind het super leuk om mensen iets te leren over sport. Bij Turn2gether kun je mij vinden bij twee verschillende groepen, namelijk de peuters en kleuters en de selectie. Zelf ben ik ook ooit begonnen bij de peuters en kleuters en heb het later tot de selectie geschopt. Ik vind het daarom extra leuk om deze groepen les te geven. In mijn vrije tijd turn ik zelf nog bij de springgroep. Naast turnen doe ik ook graag aan fitness en flyboarden. Ik hoop je snel te zien in de les!

Ilse van der Kuy

Hoi! Mijn naam is Ilse. Ik geef turnlessen aan groep3/4, de jong talent groep en de selectie. Ik vind het leuk om de jonge turnsters een goede basis te leren door turnen en spel te combineren. Op dit moment studeer ik Fysiotherapie en dat hoop ik dan ook graag te gebruiken in mijn lessen. Zelf heb ik altijd in de selectie geturnd, vandaar mijn passie voor sport en bewegen. Naast het turnen vind ik fitness erg leuk en reis ik graag. Tot in de lessen!

Tess Anbergen

Hoi! Mijn naam is Tess. Ik ben op dit moment leiding van de peuter/kleuter groepen op de zaterdagochtend. In voorgaande jaren heb ik ook lesgegeven aan de meiden van de selectie. Ik heb zelf ook lange tijd geturnd bij Turn2gether. Ik ben begonnen bij de peutergym toen ik 2,5 jaar oud was en ik heb geturnd tot mijn 16de bij de selectie.
Ik ben afgestudeerd aan de Haagse Academie lichamelijke opvoeding HALO. Dit is een HBO-opleiding waar ik opgeleid ben tot vakleerkracht bewegingsonderwijs. Dit houdt in dat ik de gymlessen op zowel basisonderwijs, voortgezet onderwijs als speciaal onderwijs kan geven. Op dit moment ben ik vakleerkracht bewegingsonderwijs op een basisschool.
Ik geef altijd met veel plezier les bij Turn2gether. Ik vind het leuk om de jongste kinderen te leren bewegen en een goede basis te vormen voor hun motoriek en te werken aan hun basisvaardigheden. Tot in de lessen!