Project Description

SPRINGGROEPEN

Bij de springgroep leer je sprongen maken op onze verschillende trampolines. Daarnaast worden er ook sprongen gemaakt over toestellen als kast & pegasus aan de hand van het niveau van de spring(st)er. Er worden series aangeleerd, dat houd in dat het niet bij één sprong blijft, maar bij meerdere achter elkaar! Hierbij wordt er vaak ingezet met een krachtige arabier waarna er een flikflak, salto of misschien wel twee achter elkaar! Hierbij kan je veel verschillende sprongen achter elkaar bedenken.

Het is de bedoeling om een zo hoog mogelijke sprong te landen op een dikke valmat. Er worden basissprongen zoals hurk-, hoek- en spreidhoeksprongen geoefend. Maar ook de moeilijkere sprongen als draaien, diverse salto’s en barani’s! Er wordt ook gesprongen over de kast & pegasus met overslagen, arabieren en salto’s!

Vind jij het leuk om verschillende onderdelen te beoefenen en vind je trampolines en springen leuk? Kom dan eens kijken in de Eiber! Je mag dan gebruik maken van twee gratis proeflessen! Hieronder een impressie van de springgroep!

THE AVADA SPORTS

JOIN NOW

JOIN NOW