AANBOD

TURNGROEPEN

Sta jij altijd op je handen in de handstand? Of zwaai je graag aan het klimrek of in de ringen? Kom dan nu een kijkje nemen in een van onze turngroepen! Wij hebben 2 turngroepen jongens en meisjes. De meisjes turnen voornamelijk op brug, balk, sprong en vloer, maar ook het ringzwaaien en trampoline springen zullen aan bod komen. In deze jongensgroep wordt het ‘echte’ herenturnen geleerd, maar ook kracht, uithoudingsvermogen en spelelement vormen onderdelen van de lessen. Jongens turnen op 6 toestellen: sprong, gelijke brug, rekstok, ringen, vloer en oefenvormen voor voltige.

Turnen meisjes

Een koprol, een borstwaartsom of een mooie sprong over de kast. Allerlei elementen die de  kinderen leren tijdens het uur turnen voor meisjes. Tijdens de lessen wordt er geturnd op verschillende toestellen: de balk, de mat, de brug en sprong. Maar ook de ringen, de touwen en de tumblingbaan komen aan bod. Er worden nieuwe elementen aangeleerd maar er wordt ook aandacht besteedt aan spanning, houding en kracht.  De groepen zijn ingedeeld op leeftijd/groep van school.

Turnen jongens

Ook de jongensgroep van Turn2gether zal aan de slag gaan op de verschillende toestellen: de vloer, het rek, de gelijke brug en sprong. Daarnaast is er een voltige paddenstoel waar ook op geoefend wordt. De jongensgroep oefent heel hard en ook bij hen is er soms tijd voor een spelletje. Maar er wordt hard gewerkt: want wie wil er nou niet net als Epke Zonderland zo’n mooie oefening laten zien?

Waarom Turn2gether

STEL UW VRAAG
  • Gecertificeerde en betrokken leiding

  • Turnen is goed voor je motoriek

  • Je traint op kracht en lenigheid

  • Het is heel goed voor je balans

  • Betaalbare contributie

  • Leuke activiteiten naast de lessen

  • Jong geleerd, Oud gedaan

Tot slot zijn we een ontzettend gezellige vereniging!
Daar wil je toch bij horen?